пятница, 14 марта 2008 г.

Правда про алкоголь

Правда про алкогольНа цей раз нова робота вражає якістю “картинки” (знято у HDV) та звуку. Море живого матеріалу, різні “страшилки” (морг, кримінал, ДТП, утопленики, вішальники тощо), крута комп'ютерна графіка, 3d ефекти. Для зйомки різних сцен було задіяно понад 50 акторів. Як завжди, чітка сюжетна лінія, багато корисної інформації про алкоголь. Все це відбиває бажання не тільки пити, але й пробувати спиртне. Дві серії фільму дивляться на одному диханні. Саме про негативну дію алкогольних напоїв відверто та сучасно розповідає фільм „Правда про алкоголь".

В ньому також руйнуються міфи про корисність легких алкогольних напоїв, про пиття „в міру", відкривається чесних погляд на проблему п'янства з позиції медицини, правоохоронців, сім'ї, Церкви та багато іншого.

Фільм перший призначений для молоді, яка ще не вживала або тільки починає вживати алкогольні напої, яка стоїть перед вибором, яка відчуває на собі тиск реклами, друзів та дорослих.

Фільм другий направлений на тих, хто вже має алкогольний досвід і вірить в те, що можна пити „в міру" та тримати все під контролем.

“Етиловий спирт або етанол — це відома всім хімічна сполука, яка активно використовується у медицині, фармації та харчовій промисловості. Але не всі знають або відмовляються знати про те, що етанол також є наркотиком, який тримає у рабстві значну частину наших співвітчизників”.

Жанр: Документальний (дві частини на одному диску)
Рік виходу: 2007
Формат: DVD
Тривалість: 44хв /36хв

Автор сценарію та режисер: Сергій Шараєвський;
Продюсер: Артем Ковальов
Адміністратор проекту: Дмитро Шевчук.
Оператор, монтаж: Ребрик Юрій, Дричик Вадим.

Увага! Можна купити цей диск у авторів 

Скачати фільм:

Тут можете залишити свої коментарі..